Noul iPhone 6 apare într-o serie de imagini interesante


mai 23 22:01 2014

Stire IT de ultima ora: Noul iPhone 6 apare într-o serie de imagini interesante

iPhone 6 nu a fost încă lansat, așadar imaginile de mai jos pot reprezenta sau nu realitatea. Având în vedere procesul însă destul de costisitor de a schimba design-ul unui produs, și faptul că de acest design depind mii de producători de accesorii, carcase și huse, este puțin probabil ca dispozitivul să fie diferit față de cel prezentat mai jos.

iPhone 6 (19)

Imaginile provin de la iphone-store.ro, un magazin de accesorii dedicate smartphone-urilor de la Apple. După cum se poate observa din acestea, diagonala ecranului nu este cu mult mai mare decât a actualului iphone 5S, doar 0.2 inci în plus, rezoluția însă fiind adusă însă aproape de standardul actual al smartphone-urilor, și anume 1704×960 pixeli, o rezoluție atipică care este de 1.5 ori mai mare decât cea de pe iPhone 5S, de 1136×640 pixeli. Dimensiunile lui iPhone 6 vor fi de aproximativ 137 x 66 x 7 mm, semnificativ mai subțire decât vârfurile de gamă cu Android.

Încercând să creeze un telefon cât mai subţire, Apple ar putea renunţa la sistemul de stabilizare optică folosit pentru modelul iPhone 5S și ar putea opta pentru o cameră foto cu funcţie de stabilizare electronică pentru noul iPhone 6. Noul smartphone va ajunge pe piață cu noul sistem de operare iOS 8. Alte zvonuri despre iPhone 6 menționează totuși existența unui cip NFC pentru plățile mobile și prezența lui Touch ID, actualul sistem de securizare cu ajutorul amprentei de pe iPhone 5S. 

Slideshow:

Fullscreen:

Citeste toata stirea Noul iPhone 6 apare într-o serie de imagini interesante la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.