Nou furt de date la Orange Franta, vizand 1,3 milioane de persoane. Informatiile ar putea fi folosite pentru atacuri de "phishing"


mai 07 09:53 2014

Stire IT din categoria General: Nou furt de date la Orange Franta, vizand 1,3 milioane de persoane. Informatiile ar putea fi folosite pentru atacuri de "phishing"

Operatorul francez de telefonie Orange a recunsocut marti un nou furt de date personale apartinand unui numar de 1,3 milioane de clienti si cumparatori, dupa trei luni de la un atac care a afectat aproximativ 800.000 de clienti, relateaza AFP.. Citeste toata stirea Nou furt de date la Orange Franta, vizand 1,3 milioane de persoane. Informatiile ar putea fi folosite pentru atacuri de "phishing" la incont.ro.

Urmareste stirile si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.