Ministrul Răzvan Cotovelea: “Adoptarea unei legi a securității cibernetice este de importanță maximă pentru România”


mai 12 16:50 2014

Stire it de ultima ora: Ministrul Răzvan Cotovelea: “Adoptarea unei legi a securității cibernetice este de importanță maximă pentru România”

Ministerul pentru Societatea Informațională (MSI), împreună cu Asociaţia Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI),  a organizat vineri, 9 mai, o  masă rotundă cu tema “Legea privind  securitatea cibernetică a României”, cu participarea ministrului Răzvan Cotovelea și ai altor înalți reprezentanți ai administrației publice centrale care au responsabilități în materie de securitate cibernetică și a reprezentanților… Citeste toata stirea it Ministrul Răzvan Cotovelea: “Adoptarea unei legi a securității cibernetice este de importanță maximă pentru România” la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.