Mercedes Benz apelează la Mario pentru promovarea noului GLA [VIDEO]


mai 30 14:31 2014

Stire IT de ultima ora: Mercedes Benz apelează la Mario pentru promovarea noului GLA [VIDEO]

Într-o întorsătură interesantă de evenimente, în noul vă veţi putea plimba cu un Mercedes Benz, iar noua reclamă la GLA vine cu Mario.

mercedes benz nintendo giant mario_thumb

Reclamele la maşini nu sunt de fiecare dată incredibil de reuşite, multe dintre ele eşuând lamentabil să ne convingă să facem un efort semnificativ pentru achziţia unui bolid.

Cu toate că am văzut multe clipuri de promovare în ultimii ani, cei de la Mercede Benz au reuşit incredibilul pe două fronturi. În primul rând, m-au bulversat suficient de tare încât să nu-mi dau seama dacă reclama de mai jos poate fi clasificată ca fiind reuşită. În al doilea rând, gigantul nemţesc a atins performanţa de a apela la , în carne şi oase, pentru a conduce noul GLA. Deşi nu-mi dau seama cine are mai mult de câştigat din acest parteneriat de marketing, cu siguranţă cei de la Nintendo nu vor rămâne cu buza umflată.

Apropo, am menţionat că în noul Mario Kart 8, ce ar trebui să apară în următoarele zile, pe lângă nişte automobile de ,,de jucărie”, puteţi concura cu un Mercedes Benz? Din punctul meu de vedere, acest clip nu-şi atinge nici pe departe ţinta, doar dacă nu cumva există nişte jucători de Super Mario care vor aprecia asocierea dintre cele două branduri.

Citeste toata stirea Mercedes Benz apelează la Mario pentru promovarea noului GLA [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.