Logitech Case+ – o noua carcasa pentru iPhone care permite atasarea unui numar variat de accesorii


mai 01 13:14 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Logitech Case+ – o noua carcasa pentru iPhone care permite atasarea unui numar variat de accesorii

  Logitech este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru terminale mobile, iar Case+ este cea mai recenta creatie a lor dedicata terminalelor iPhone. Vorbim despre o carcasa modulara pentru terminale iPhone, ea permitand atasarea…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Logitech Case+ – o noua carcasa pentru iPhone care permite atasarea unui numar variat de accesorii la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.