Lichdom: Battlemage rulat pe 3 monitoare 4K cu Radeon R9 295X2


mai 07 20:00 2014

Stire IT de ultima ora: Lichdom: Battlemage rulat pe 3 monitoare 4K cu Radeon R9 295X2

AMD Radeon R9 295X2 nu este o placă grafică obișnuită, este flagship-ul producătorului la momentul actual, și oferă o performanță de neegalat pentru cei 1500 de dolari pe care trebuie să îi scoateți din buzunar.

Lichdom Battlemage 4K AMD Radeon R9 295X2

Placa este răcită de un sistem proprietar hibrid, ce deține un ventilator de 120 mm și un sitem de răcire pe apă pentru cele două GPU-uri Hawaii 290X aflate pe același PCB. Atunci când vine vorba de gaming 4K este placa pe care trebuie să o aveți la îndemână pentru a profita din plin de o animație fluidă.

Puterea acestei plăci a fost recent demonstrată de unul din testerii de top ai companiei, Jason Megit. PC-ul pe care a efectuat testarea, unul de ultimă generație, deține o singură placă Radeon R9 295X2 conectată la 3 monitoare UltraHD, fiecare cu o rezoluție de 3840×2160 pixeli. Rezoluția totală a celor trei ecrane ce rulează în sistem Eyefinity este de 11520 x 2160 pixeli. 

Lichdom: Battlemage este propulsat de motorul grafic CryEngine 3, același motor grafic care se află și în spatele lui Crysis 3 care are o animație superbă. Desigur, cerințele demo-ului sunt ceva mai scăzute ca cele ale lui Crysis. Nu se spune nimic de frame-rate-ul acestui demo, deși îmi imaginez că nu poate rula la minimul acceptat de 30 de cadre pe secundă cu o singură placă.

Până acum, testele efectuate cu Radeon R9 295X2 susțin că poate rula un joc în 4K la un mediu de detalii, cu minim 60 de cadre pe secundă. Așadar, ar fi nevoie de minim 2 plăci de acest gen pentru a putea juca în sistem Eyefinity, cu 3 monitoare ultraHD.

Lichdom Battlemage 4K AMD Radeon R9 295X2 2

Citeste toata stirea Lichdom: Battlemage rulat pe 3 monitoare 4K cu Radeon R9 295X2 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.