Isoscope îţi arată unde ajungi în oraşul tău în câteva minute


mai 26 12:10 2014

Stire IT de ultima ora: Isoscope îţi arată unde ajungi în oraşul tău în câteva minute

Printr-o interfaţă cât se poate de simplă, Isoscope este un care te ajută să fii mai precis în estimările la deplasări prin oraş.

Isoscope calculator distanta

Dacă vreţi să vă mutaţi într-un oraş nou sau într-o zonă nouă a aceluiaşi oraş, un criteriu important este şi timpul necesar pentru a ajunge la locul de muncă sau la mall. Pentru că toţi ne dorim ne-am dori să ajungem la un restaurant sau la cinema în 10 minute, a fost creat Isoscope.

Accesibil la adresa flaviogortana.com/isoscope, noul serviciu online pleacă de la o idee foarte simplă, dar are în spate o bază de date foarte complexă care se actualizează în permanenţă. Practic, introduceţi în căsuţa de căutare de pe site un oraş, alegeţi un punct pe hartă din acel oraş şi aşteptaţi să fiţi surprinşi de rezultate. Graficul de mai sus are punctul alb în PIaţa Unirii din Bucureşti, iar suprafaţa marcată cu bleu defineşte cât de departe puteţi ajunge cu maşina într-o zi de luni, la 4 dimineaţa, în doar 8 minute. Suprafaţa semnificativ mai mică, definită cu o culoare mai mată, este specifică traficului de la ora 15:00, în aceeaşi zi de luni.

,,Am vrut că proiectul nostru să clarifice situaţiile în care mobilitatea urbană este compromisă, când pulsul oraşului se clatină, de exemplu, în mijlocul blocajelor din trafic.” Sebastian Kaim, creatorul acestui proiect a fost foarte mândru să vorbească despre el celor de la publicaţia Fast Company.

Deşi momentan nu ştim exact de unde îşi preia Isoscope informaţiile, rezultatele sunt destul de apropiate de realitate. În plus, dacă nu aveţi maşină, există şi posibilitatea să obţineţi acelaşi volum de informaţii în mod Pieton.

Citeste toata stirea Isoscope îţi arată unde ajungi în oraşul tău în câteva minute la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.