Funcția de traducere Bing, testată pe Twitter


mai 30 16:45 2014

Stire IT de ultima ora: Funcția de traducere Bing, testată pe Twitter

Twitter Bing TranslateSe pare că există o nouă funcție de traducere pentru Bing, una care este testată în prezent pe Twitter, deși nu este publică în mod oficial.

După spusele bloggerului Arvid Bux, care a postat o imagine pe contul său de Google+, opțiunea de traducere cu ajutorul lui Bing, pe Android, este destul de evidentă. Până acum, cei de la Twitter nu au confirmat și nici nu au negat planurile lor de a adăuga serviciile de traducere Bing pentru aplicația de Android, și cel mai probabil acum este în faza de testare.

Acest lucru înseamnă că este doar o chestiune de timp până când noua funcție va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Twitter pentru platforma Android. Există de asemenea și o posibilitate ca această funcție de traducere cu Bing să ajungă și pe iOS în cel mai scurt timp.

Microsoft mizează, se pare, destul de mult pe introducerea funcțiilor de traducere în cadrul produselor sale. Chiar acum câteva zile compania a anunțat traducerea automată pentru Skype, o funcție ce permite traducerea audio a chat-ului video.

Microsoft are deja în plan o variantă de Skype Translator pentru Windows 8, în cursul anului curent, iar efortul său se va extinde și pe alte platforme începând de anul viitor.

Citeste toata stirea Funcția de traducere Bing, testată pe Twitter la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.