Flappy Bird apare din nou în magazine, reinventat


mai 15 10:10 2014

Stire IT de ultima ora: Flappy Bird apare din nou în magazine, reinventat

După succesul masiv înregistrat de Flappy Bird şi retragerea jocului din AppStore şi Google Play, Dong Nguyen a revenit asupra deciziei.

flappy-bird-returns-ios android lansare multiplayer

este un joc incredibil de simplu care a generat numeroase clone, atât sub formă de aplicaţii pentru mobile cât şi titluri web. Cea mai recentă variantă, într-o formă destul de creativă, a fost , realizatorii Angry Birds.

După ce ştirea despre desfiinţarea Flappy Bird a făcut înconjurul lumii şi a deschis porţile către o varietate foarte mare de supoziţii legate de motivele din spatele evenimentului, creatorul său a decis să iasă ne spună adevărul despre aventurile care urmează pentru ,,pasărea ce dă din aripi.”

Într-un interviu acordat CNBC, Dong Nguyen a afirmat că, într-o formă destul de diferită, va urca pe AppStore-ul celor de la Apple un nou Flappy Bird. Acesta va veni cu un mod multiplayer foarte elaborat pentru a vă ajuta să vă provocaţi prietenii la dat din aripi. În teorie, Nguyen ne-a asigurat va fi vorba şi de alte câteva jocuri complet noi, dintre care, într-unul din ele, un bărbat vritual sare de pe o clădire pe alta de parcă este Spiderman.

Sunt curios dacă, după a doua venire în magazinele virtuale ale giganţilor din industrie, Flappy Bird va continua să includă numeroasele elemente care au creat dependenţă la nivel global.

Citeste toata stirea Flappy Bird apare din nou în magazine, reinventat la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.