Facebook îşi retrage câteva aplicaţii din AppStore şi Google Play


mai 12 13:15 2014

Stire IT de ultima ora: Facebook îşi retrage câteva aplicaţii din AppStore şi Google Play

Pentru că Facebook a realizat multe aplicaţii de alungul anilor şi nu toate au fost succesuri, a decis să renunţe la unele dintre ele.

facebook-poke facebook camera

Înainte să se arunce la achiziţii de o valoare fabuloasă, cei de la Facebook s-au inspirat de la concurenţă şi au creat câteva aplicaţii, mai mult sau mai puţin interesante. De astăzi, respectivele programe nu vor mai putea fi descărcate din AppStore sau Google Play.

Este vorba de şi Facebook Camera. Ambele sunt nişte programe care au putut fi instalate atât pe iDevice-uri, cât şi pe Androide, dar de care este foarte puţin probabil să fi auzit vreodată. Poke era o clonă de Snapchat care vă permitea să trimiteţi mesaje ce urmau să dispară de pe telefonul destinatarului, la scurt timp după ce au fost văzute prima oară. Cei care şi-au dorit vreodată mesaje cu termen pentru autodistrugere s-au rezumat însă la alternativa mai consacrată, Snapchat.

era, într-o oarecare măsură, o clonă de Instagram – companie achiziţionată ulterior de Facebook. Aceasta vă permitea să faceţi poze, să le editaţi într-un mod simplist, să aplicaţi diverse efecte şi să urcaţi rezultatele pe Facebook. Camera nu a fost nici o secundă o aplicaţie proastă, funcţionalitatea sa a fost însă integrată în timp în aplicaţia principală de Facebook. În cazul în care aveţi deja pe telefon aceste două aplicaţii, le veţi putea folosi pe termen nelimitat.

Tot zilele trecute, oficialii companiei au introdus o schimbare importantă în aplicaţia Facebook pentru mobile. De acum înainte, puteţi realiza postări in-app fără o conexiune la internet. Deşi rezultatul final va fi urcat pe pagina voastră de profil atunci când veţi fi din nou online, important este că nu veţi mai irosi efortul investit într-o postare doar pentru că nu aţi avut pentru câteva secunde o conexiune WiFi sau 3G.

Citeste toata stirea Facebook îşi retrage câteva aplicaţii din AppStore şi Google Play la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.