Despre promovarea afacerii pe Facebook cu Alexandru Negrea, Head of Facebook Departament la Spada, speaker la Meet the MAN! 


mai 12 10:53 2014

Stire IT din categoria General: Despre promovarea afacerii pe Facebook cu Alexandru Negrea, Head of Facebook Departament la Spada, speaker la Meet the MAN! 

Alexandru Negrea, Head of Facebook Departament la Spada, este speakerul evenimentului Meet the MAN!, organizat de Femei in Afaceri in Bucuresti, marti, 20 mai 2014, ora 19:00. Tema evenimentului: promovarea afacerii pe Facebook.. Citeste toata stirea Despre promovarea afacerii pe Facebook cu Alexandru Negrea, Head of Facebook Departament la Spada, speaker la Meet the MAN!  la incont.ro.

Urmareste stirile si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.