Cum să beneficiezi în continuare de update Windows XP?


mai 27 10:40 2014

Stire IT de ultima ora: Cum să beneficiezi în continuare de update Windows XP?

Se pare că o cheie nouă în regiştri este suficientă pentru ca voi să beneficiaţi în continuare de actualizări pentru .

windows-xp-update-registry-hack pos version

Deşi a trecut mai bine de o lună de când Microsoft a încetat suportul pentru Windows XP, există foarte mulţi utilizatori de PC care pur şi simplu refuză să facă upgrade. Contrar eforturilor gigantului din Redmond, peste 20% dintre noi folosesc în continuare un computer ce rulează un sistem de operare lansat în urmă cu 12 ani.

Din păcate, refuzul de a trece la Windows 7 sau Windows 8, implică riscuri mari de securitate. Pericolul este, în principiu, rezultat din lipsa de actualizări provenit de la Microsoft.

Se pare însă a apărut o soluţie care vă ajută să mai beneficiaţi de suport până pe 9 aprilie 2019. Este vorba de un truc ce păcăleşte serverele companiei americane că voi rulaţi o versiune de de Windows Embedded POS Ready 2009. Pentru că nu putea să lase peste 90% dintre bancomatele de pe mapamond în aer, Microsoft s-a angajat în urmă cu ceva timp că pentru acele sisteme de operare, POS Ready, chiar dacă la bază sunt variaţii de Windows XP.

Pentru a profita de acelaşi update Windows XP regulat, cei de la Betanews au descoperit că o cheie nouă în regiştri este suficientă. Cheia este următoarea:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]

“Installed”=dword:00000001

Pentru a o adăuga în sistem, aveţi două posibilităţi. Puteţi crea un fişier TXT cu aceste trei linii de text şi, ulterior, îi schimbaţi extensia în .reg, înainte de a face dublu click pe el pentru importare. Alternativa este să intraţi în Regedit prin Windows+R, să accesaţi calea respectivă, HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady şi să creaţi o cheie nouă cu valoarea “Installed”=dword:00000001.

În ambele situaţii, procedura pare destul de intuitivă şi nu ar trebui să întâmpinaţi probleme în a o pune în practică. Dacă totul merge bine, când veţi căuta data viitoare actualizări ale sistemului de operare, veţi putea instala o listă destul de stufoasă cu update Windows XP.

Citeste toata stirea Cum să beneficiezi în continuare de update Windows XP? la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.