Commodore 64, Ediția Watch Dogs 1989 – Un remake de excepție


mai 21 20:54 2014

Stire IT de ultima ora: Commodore 64, Ediția Watch Dogs 1989 – Un remake de excepție

Nu este prima dată când apare o versiune retro a unui joc popular, iar Watch Dogs este cel mai recent lansat titlu care ar merita un astfel de remake.

Commodore 64 Watch Dogs 1989

Clipul de mai jos ne arată așadar cum ar arăta Watch Dogs pentru Commodore 64 dacă ar fi fost lansat în anul 1989. Desigur, dacă ar fi să comparăm dimensiunea jocului ca spațiu de stocare ocupat, ar fi fost nevoie de câțiva saci de casete sau cartușe pe care să se instaleze jocul, și la fiecare minut de gameplay ar fi fost nevoie probabil să schimbăm caseta și să așteptăm o veșnicie ca informațiile să se încarce pe consolă.

La o privire mai atentă jocul arată bine, ba chiar foarte bine, chiar și pentru standardele anului 1989, și chiar dacă am fost un fan înrăit al consolei Commodore 64, probabil și ultima consolă pe care am avut-o, mi-ar fi plăcut un astfel de joc la vremea respectivă. Momentan clipul de mai jos demonstrează doar câteva secvențe de gameplay, însă dacă există destul de mulți fani ai seriei, probabil că unul dintre ei va realiza o versiune similară chiar jucabilă.

Cele câteva minute de gameplay, împreună cu muzica de fundal, reușesc să te trimită puțin la primele titluri pe care le-ai jucat, încărcate de pe casetofonul părinților.

Citeste toata stirea Commodore 64, Ediția Watch Dogs 1989 – Un remake de excepție la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.