ASUS ROG G550JK, un nou monstruleț de gaming


mai 30 20:48 2014

Stire IT de ultima ora: ASUS ROG G550JK, un nou monstruleț de gaming

ASUS ROG G550JK este cel mai nou laptop de gaming al producătorului, a cărui disponibilitate a fost anunțată astăzi.

ASUS ROG G550JK (1)

ASUS ROG G550JK este un notebook cu o configurație potentă de gaming, care nu dispune de dimensiunile legendare ale seriei G. În schimb el este mai subțire, mai ușor, implicit mai portabil, și totuși deține un ecran de 15.6 inci. Este dotat cu unul dintre cele mai noi procesoare de la Intel, un Core i7 4700HQ și o placă grafică Nvidia geForce GTX 850M cu 2 sau 4 GB GDDR3. Ecranul de 15.6 inci vine cu două rezoluții, una de 1366×768 pixeli, pentru configurațiile mai ieftine, și FullHD pentru variantele mai performante ale laptop-ului.

Laptopul permite instalarea a până la 16 GB memorie RAM, și poate fi configurat cu HDD-uri de 2.5 inci hibride sau normale, de la 750 GB la 1.5 TB sau cu SSD-uri pentru o performanță sporită. Unitatea optică este de tip  DVD Super-Multi / Blu-ray Combo / Blu-ray writer, în funcție de configurație desigur. Laptopul măsoară 38.3 x 25.5 x 2.77cm și are o greutate de 2.5 Kg și deține o baterie cu 4 celule. Aceasta îi va o feri probabil o autonomie de aproximativ 2.5-3.5 ore în condiții normale de lucru, iar pentru gaming estimăm undeva la 2 ore sau puțin sub. Trebuie să ținem cont că e vorba de o configurație puternică și că nu vorbim de componente de ultrabook, cu un consum redus de energie.

ASUS ROG G550JK (2)

ASUS ROG G550JK (4)

ASUS ROG G550JK (3)

Citeste toata stirea ASUS ROG G550JK, un nou monstruleț de gaming la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.