Ultimeyes – o aplicație nu prea ieftină, dar foarte utilă pentru vedere [VIDEO]


aprilie 23 08:12 2014

Stire IT de ultima ora: Ultimeyes – o aplicație nu prea ieftină, dar foarte utilă pentru vedere [VIDEO]

Deşi pare incredibil, prin exerciţii regulate, Ultimeyes pentru smartphone vă ajută să vedeţi din ce în ce mai bine.

seeingapp ultimeyes

În urmă cu câţiva ani, când cei mai mulţi dintre noi obişnuiam să utilizăm monitoare CRT pentru perioade extinse de timp, se formase un mit. Părinţii grijulii ţineau să vină cu argumentul că privitul la un ecran timp de câteva ore în şir are . În contrast cu respectivul mit, acum a apărut o aplicaţie care funcţionează exact pe acelaşi sistem, dar efectele ei pozitive sunt demonstrate ştiinţific.

Ultimeyes era, până de curând, un serviciu online contra cost. Acum, a devenit o aplicaţie pentru mobile disponibilă pe AppStore pentru iDevice-uri şi pe Google Play pentru terminale cu Android. În descrierea aplicaţiei, aceasta se laudă că vă ajută să vedeţi mai bine prin intermediul unor exerciţii in-app executate în deplasare. Similar cu un joc, aplicaţia dezvoltată de Carrot Neurotechnology vă supune unor teste pentru a trece ,,la nivelul următor”.

Pentru a evolua, trebuie să fiţi foarte atenţi la  nişte pete pe ecran de culoare gri, poziţionate pe un fond gri, ce îşi schimbă în permanenţă locaţia. Un grup de studenţi de la Universitatea din California, care au folosit aplicaţia pentru 25-30 de minute, de câteva ori pe zi, şi-au îmbunătăţit vederea cu peste 30%.

Cu un preţ de şase dolari, Ultimeyes nu este o aplicaţie foarte ieftină, dar, dacă a fost deja confirmată utilitatea ei, s-ar putea să merite.

Citeste toata stirea Ultimeyes – o aplicație nu prea ieftină, dar foarte utilă pentru vedere [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.