Turtle Beach se aliază cu Blizzard pentru Heroes of the Storm


aprilie 11 08:07 2014

Stire IT de ultima ora: Turtle Beach se aliază cu Blizzard pentru Heroes of the Storm

Turtle Beach este unul din giganții industriei în producția de periferice pentru segmentul de gaming, iar acum se aliază cu Blizzard pentru cel mai nou titlu al acestora, Heroes of the Storm.

Heroes of the Storm Blizzard

Turtle Beach urmărește din această alianță cu Blizzard, să lanseze o serie nouă de produse de gaming, headset-uri profesionale, bazate pe Heroes of the Storm. Heroes of the Storm este un nou joc online dezvoltat de Blizzard, ce va aduce o gamă largă de caractere din francizele Warcraft, Diablo și StarCraft. Jocul va oferi un stil foarte competitiv de joc, mulțumită mecanicii de joc deosebite. Desigur, există multe jocuri de acest gen, însă, având în vedere recunoașterea și puterea celor două companii, acest parteneriat ar putea atrage mai mulți jucători, în special pentru segmentul în continuă creștere de competiții de gaming.

“Turtle Beach împărtășește pasiunea noastră pentru jocuri, și pot livra dispozitive audio de calitate ridicată. Heroes of Storm a avut o primire extraordinara la BlizzCon 2013, și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Turtle Beach pentru a oferi cea mai bună experiență audio pentru acest joc.” a declarat Paul Sams, COO Blizzard Entertainment.

“Turtle Beach este foarte încântat să anunțe acest acord cu Blizzard pentru Heroes of the Storm. Așteptăm cu nerăbdare lansarea de căști pentru una dintre cele mai anticipate titluri de jocuri pentru PC, și de începerea colaborării cu Blizzard.”  a declarat Bob Picunko Chief Marketing Officer la Turtle Beach

Citeste toata stirea Turtle Beach se aliază cu Blizzard pentru Heroes of the Storm la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.