Tron și Oculus Rift, o combinație ideală sub numele RiftCycles


aprilie 11 15:20 2014

Stire IT de ultima ora: Tron și Oculus Rift, o combinație ideală sub numele RiftCycles

Dezvoltatorii care au pus mâna pe kiturile de Oculus Rift își fac acum de cap cu ele, lansând cele mai năstrușnice invenții, cum e și RiftCycles.

Oculus Rift RiftCycles

Dezvoltatorul independent The Arcade Man a recreat experiența de condus o motocicletă din filmul Tron Legacy, cu ajutorul unpr kit-uri de Oculus Rift.

“Evoluția tehnologiei ne-a permis să avem experiențe uimitoare. Câți dintre noi am visat de a fi într-un joc, aceasta este o fantezie în mintea tuturor pasionaților. Mulțumită unui dispozitiv uimitor de mic, care ne permite experimentăm realitatea virtuală, și a proiectului  dezvoltat în ultima lună, cred că pot spune că ne aflăm într-o direcție foarte bună, cu scopul de a materializa o mare parte din visul lui Kevin Flynn … Vă prezentăm așadar proiectul RiftCycles. Acesta este un prototip arcade unic, care combină Oculus Rift cu motocicletele Light Cycles, pe care l-eam construit pe parcursul unei luni. Jocul a fost dezvoltat (folosind Unity) ca bază de pornire, motor dezvoltat de compania portugheză Overflow Interactive și este un joc bazat pe Light Cycle Bătălia din universul Tron și este pe deplin compatibil cu Oculus Rift.”

Cred că descrierea dezvoltatorului cumulează cam tot ce am avea de spus legat de acest proiect RiftCycles, asta și videoclipul de mai jos, care demonstrează funcționarea ideii puse în practică.

Citeste toata stirea Tron și Oculus Rift, o combinație ideală sub numele RiftCycles la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.