Tim Cook prezinta modul in care sunt testate iPhone-urile pe linia de productie, descrie eforturile Apple de a proteja mediul inconjurator (Video)


aprilie 21 19:00 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Tim Cook prezinta modul in care sunt testate iPhone-urile pe linia de productie, descrie eforturile Apple de a proteja mediul inconjurator (Video)

  In cursul acestei zile compania Apple a lansat o noua campanie publicitara prin care incearca sa dezvaluie lumii intregi modul in care lupta ea pentru protejarea mediului inconjurator. In clipul video de mai sus Tim Cook descrie metodele prin care…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Tim Cook prezinta modul in care sunt testate iPhone-urile pe linia de productie, descrie eforturile Apple de a proteja mediul inconjurator (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.