Radeon R9 295X2 primește și un sistem de răcire dedicat, cu apă


aprilie 23 16:30 2014

Stire IT de ultima ora: Radeon R9 295X2 primește și un sistem de răcire dedicat, cu apă

Radeon R9 295X2 este cea mai recentă placă a producătorului și cea mai puternică, prin folosirea a două GPU-uri pe același PCB.

Radeon R9 295X2 Aqua 2

Dacă v-ați propus să vă construiți cel mai puternic sistem de gaming posibil, și desigur bugetul vă permite acest lucru, aflați că pentru Radeon R9 295X2 există și un sistem de răcire dedicat, cu apă, mai eficient și mai elegant decât cel hibrid cu care vine placa. Desigur, ținem cont de faptul că cea mai puternică placă grafică de la AMD are un preț de 1500 de dolari, atât noi cât și producătorul german Aqua. Aqua se ocupă cu producție de sisteme de răcire dedicate componentelor high-end. Este o companie mică, însă produsele acesteia sunt destinate doar entuziaștilor. Cel mai recent produs al acestora poartă numele de Kryographics Vesuvius, li reprezintă un sistem de răcire dedicat pentru Radeon R9 295X2.

Sistemul promite să ofere răcire directă atât GPU-ului, cât și cipurilor de memorie RAM, regulatoarelor de voltaj și bridge-ului PCI Express. Astfel se pot obține valori superioare de overclocking, în comparație cu răcirea standard pe care o oferă producătorul. Kryographics Vesuvius se montează direct pe PCB-ul plăcii, acoperindu-l în totalitate, se poate conecta la orice sistem de răcire cu apă deja disponibil în carcasa utilizatorului și este realizat din cupru cu o conductivitate termică ridicată.

Desigur, nu este ieftin, la prețul de 169 euro, însă cu siguranță merită achiziționat având în vedere valoarea plăcii grafice căruia îi este destinat.

Radeon R9 295X2 Aqua

Citeste toata stirea Radeon R9 295X2 primește și un sistem de răcire dedicat, cu apă la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.