Prima reclamă Nokia după achiziţia Microsoft este diferită [VIDEO]


aprilie 29 11:40 2014

Stire IT de ultima ora: Prima reclamă Nokia după achiziţia Microsoft este diferită [VIDEO]

,,Not like everyone else” (Nu ca toată lumea) este sloganul primei reclame la după achiziţia de către Microsoft.

Nokia-new-ad-not-like-everybody-else microsoft

Deşi am o pasiune pentru reclame, nu respectiva afinitate a stat la baza interesului meu pentru prima reclamă Nokia realizată de Microsoft.

recent de către compania fondată de Bill Gates şi toate procedurile respective au fost finalizate abia săptămâna trecută. Pentru a celebra schimbarea patronatului şi pentru a încerca, mai mult sau mai puţin, să justifice investiţia de câteva miliarde de dolari, Microsoft tocmai a publicat o reclamă. Ca o mică lecţie de istorie, aceasta este prima reclamă Nokia realizată de vreodată de compania americană la telefoane, fără a pune neapărat accent pe sistemul Windows Phone.

Clipul ,,Not Like Everyone Else” încearcă într-o oarecare măsură să reinventeze modul în care trebuie privite telefoanele Nokia. Deşi este evident pentru toată lumea că aceste dispozitive cu WP8 sunt disponibile în mult mai multe culori decât au în portofoliu Apple, Samsung sau HTC, modul în care se insistă pe această particularitate este unul discret. Ideea de bază este simplă. Culorile vii nu sunt pentru toată lumea, dar fac o treabă foarte bună în a vă face să vă simţiţi diferit, original. Dintr-un punct de vedere, culorile alb, negru şi argintiu au devenit banale şi plictisitoare, chiar dacă pot fi clasificate ca fiind business.

Din punctul meu de vedere, acest clip este o dovadă de marketing inteligent. Trecutul ne-a demonstrat două lucruri în acest domeniu: că ne dorim enorm abilitatea de a ne personaliza gadgeturile şi că ne încântă să le avem în culori care atrag atenţia. Altfel nu-mi explic de ce iPhone-ul 5S auriu s-a vândut ca pâinea caldă. Rămâne să vedem ce urmează să se întâmple pe viitor cu bătrânul brand Nokia.

Citeste toata stirea Prima reclamă Nokia după achiziţia Microsoft este diferită [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.