NVIDIA lansează driverul GeForce 337.61 Beta Hotfix


aprilie 18 16:25 2014

Stire IT de ultima ora: NVIDIA lansează driverul GeForce 337.61 Beta Hotfix

Update-ul pentru driverele NVIDIA vine ca o rezolvare a unor probleme la monitoarele cu rezoluție 4K, date de GeForce 337.61.

TheWay_NVIDIA

Se pare că avansul tehnologic și diferențele de implementare își fac apariția, acum cu lansarea mai multor modele de monitoare 4K.

Problema a fost sesizată la o serie de monitoare Dell, în special P3214Q  și UP2414Q care, conectate la o placă grafică Nvidia cu driverele 337.50, nu afisează imaginea decât pe jumătate de ecran sau în unele cazuri deloc. Aceeași situație are loc și la alte modele atunci când opțiunea Hyper-V este activă.

Nvidia a lansat așadar un update rapid pentru aceste drivere, ajunse acum la versiunea GeForce 337.61, cu rezolvarea acestei probleme. Driverele sunt în stadiu Beta pentru că procesul de certificare Microsoft WHQL durează ceva mai mult, și se așteaptă feedback-ul utilizatorilor care dețin monitoare 4K.

Adițional,cu modul Hyper-V activat, utilizatorii mai primeau un mesaj de eroare, 43, după instalarea driverelor. Ceilalți utilizatori de monitoare cu rezoluție standard FullHD sau 2560×1440 nu sunt afectați, însă este recomandat întotdeauna să aveți cele mai noi drivere. Noul pachet poate fi downloadat de pe site-ul oficial Nvidia, urmând linkul următor pentru 64 biți și acesta pentru 32 de biți.

Aceste probleme sunt comune odată cu implementarea tehnologiei 4K și probabil nu vor fi primele care vor fi făcute publice. Adopția rapidă a acestor rezoluții pentru monitoare ar ajuta la rezolvarea lor.

Citeste toata stirea NVIDIA lansează driverul GeForce 337.61 Beta Hotfix la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.