Nuclear launch detected – AMD launch imminent


aprilie 02 15:00 2014

Stire din categoria Hardware: Nuclear launch detected – AMD launch imminent

AMD

 
Atentie cititori! Aceasta nu este o gluma! 1 Aprilie a trecut iar sursele noastre de informatii confirma escaladarea unui conflict iminent! In urma anuntului legat de programul nuclear “Z”, facut de tabara verde in urma cu putin timp, tabara rosie a intrat in stare de alerta si a inceput livrarea armamentului greu catre agentii din intreaga lume!

In cursul zilei de ieri, agentul secret To Rian a parcat limuzina gri metalizat in fata buncarului LAB501 si mi-a inmanat personal o valiza de al carei continut poate depinde viitorul lumii asa cum o cunoastem noi. Inca nu imi este clar daca logo-ul AMD plasat sub maner face referinta la Advanced Micro Devices sau Advanced Mass Destruction, cert este ca valiza contine o arma de distrugere in masa nemaivazuta pana acum!

Desi a trebuit sa promit Agentiei pastrarea cu orice pret a acestui secret tenebros, am refuzat sa las populatia vulnerabila in fata unui conflict de asemenea proportii, astfel incat astazi fac un apel la voi – pregatiti-va!!! Ceva monstruos se indreapta catre noi si chiar daca spionii ma vor gasi si vor reusi sa treaca de puternicul sistemul de aparare RAM i RO, pus in functiune in urma cu fix 39 de ani, sper sa am timp sa activez arma inainte sa fie prea tarziu!

Acum va las, ma retrag in buncar pentru a monitoriza activitatea ciudatului obiect. Stati! Ce e asta??? Monitorul a inceput sa afiseze siruri de caractere rosii… Nuclear launch detected – AMD launch imminent… activate the Hydra Weapon System…

 

Ambalaj-02

NuclearAMD

. Citeste toata stirea Nuclear launch detected – AMD launch imminent la lab501.ro

Urmareste stirile din categoria Hardware si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din Hardware. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.