Noctua lansează un nou monstru pentru răcirea procesoarelor pretențioase


aprilie 10 22:03 2014

Stire IT de ultima ora: Noctua lansează un nou monstru pentru răcirea procesoarelor pretențioase

Noctua lansează un nou cooler pentru cele mai pretențioase procesoare de pe piață, și anume Noctua NH-D15.

noctua_nh_d15_1

Acesta vine pe urmele legendarului Noctua NH-D14 și dorește să aducă toate îmbunătățirile necesare acestuia, pentru a deveni cel mai dorit cooler, de către entuziaști, desigur. Nocuta NH-D14 a primit o mulțime de distincții și recomandări de la cei care l-au testat, mai bine de 350 la număr, fiind unul dintre cele mai performante sisteme de răcire la momentul actual. Desigur, cu experiența anterioară, producătorul spune că acesta este un urmaș demn de luat în seamă, și chiar dacă nu putem spune la fel până când nu îl vom vedea cum se comportă instalat într-un sistem, modelul anterior ne-a încântat cu performanțele sale, și lipsa de zgomot în funcționare.

Îmbunătățirile majore ale acestuia sunt lărgirea suprafeței heatpipe-urilor, o compatibilitate mai bună cu așezarea pe socket-urile unde modulele de memorie sunt pe ambele părți, în principal pentru LGA 2011, două noi ventilatoare ce fac mai puțin zgomot decât cele anterioare, și un sistem de montare ce a primit și el modificările necesare pentru compatibilitate maximă și pentru o prindere cât mai uniformă a radiatorului pe procesor.

Desigur, dacă e să vorbim de costuri, acesta va avea un preț apropiat de versiunea NH-D14, aproximativ 400 Lei, dacă nu puțin mai mult.

noctua_nh_d15_4

Citeste toata stirea Noctua lansează un nou monstru pentru răcirea procesoarelor pretențioase la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.