NAS-urile Thecus suportă acum HDD-uri de 5 TB


aprilie 17 15:10 2014

Stire IT de ultima ora: NAS-urile Thecus suportă acum HDD-uri de 5 TB

În urma anunțului că Seagate a lansat un HDD de tip enterprise, cu o capacitate de 5 TB, Thecus, producătorul de dispozitive de stocare oferă și el suport pentru acestea.

Thecus Seagate

HDD-urile de capacitate mare devin din ce în ce mai populare în industrie, Seagate având acum un model de 5 TB care nu are nevoie de heliu precum cel de 6 TB de la Western Digital, iar cerința pentru acestea crește odată cu serviciile de stocare în cloud. Thecus, producătorul de dispozitive de stocare pentru business și enterprise, a anunțat și el suportul pentru noua capacitate, pentru toate modelele pe care le deține în portofoliu la momentul de față.

Doar modelul N16000PRO care dispune de nu mai puțin de 16 lăcașuri pentru HDD-uri, și este unul dintre cele mai mici oferite de Thecus, poate suporta acum până la 80 TB de date, într-o carcasă mai mică decât cea a unui PC de dimensiuni obișnuite. Luând în calcul faptul că aceste dispozitive pot fi interconectate în cascadă, până la 5 unități fără a avea un server la dispoziție, se poate ajunge lejer la o capacitate de stocare de 400 TB. Oricare dintre aceste dispozitive poate fi configurat și ca server de rețea, în acest mod capacitate de interconectare crește din nou de 8 ori, ajungându-se la o capacitate totală de stocare de 3,125 Petabytes.

Chiar dacă vorbim de capacități masive de stocare, cel puțin pentru un consumator obișnuit, aceste sunt cerințele din segmentul enterprise, cerințe care sunt în continuă creștere.

NAS Thecus

Citeste toata stirea NAS-urile Thecus suportă acum HDD-uri de 5 TB la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.