Gear Solo – Următorul smartwatch Samsung, cu SIM inclus


aprilie 08 07:18 2014

Stire IT de ultima ora: Gear Solo – Următorul smartwatch Samsung, cu SIM inclus

Samsung lucrează de zor la următorul ceas inteligent din portofoliu. Și ce mai ceas! Gear Solo, după cum se pare că se va numi, va fi un ceas cu multă personalitate, foarte independent.

Galaxy Gear

Zvonuri despre următorul smartwatch Samsung, Gear Solo, tocmai au apărut și nu sună deloc neinteresant. Din contră, mai ales odată cu anunțul spectaculos al rapper-ului Will.i.am, se pare că începe și moda ceasurilor care funcționează fără telefon, chiar înainte de a se fi “fumat” cea a ceasurilor conectate la un smartphone.

Samsung Gear Solo va fi un dispozitiv purtabil fără a fi neapărat conectat la un telefon deștept, va veni la pachet și cu un SIM. Așa spun zvonurile, lansate de Korea Herald. Așadar, Solo va permite efectuarea de apeluri fără a fi în tandem cu un smartwatch, fie el Samsung sau orice altceva. De altfel, și numele “Solo” sugerează capacitatea dispozitivului de a funcționa de sine stătător.

Rămâne să vedem aceste zvonuri despre Gear Solo și materializate. Chiar dacă momentan nu avem nici un indiciu despre “când” și “cât”, se pare că partea referitoare la “cum” devine publică. Samsung va lansa acest smartwatch în parteneriat cu operatorul sud-coreean SK Telecom, inițial (cum altfel?) doar în Coreea, ulterior și pe alte piețe din lume. Așteptăm, oricum, și confirmări oficiale Samsung.

Citeste toata stirea Gear Solo – Următorul smartwatch Samsung, cu SIM inclus la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.