GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review


aprilie 01 07:00 2014

Stire din categoria Hardware: GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review

GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame

 

Dupa ce am analizat o placa din seria Hall Of Fame dedicata segmentului high-end (GALAXY Geforce GTX 780 Hall Of Fame), acum a venit momentul sa vedem in actiune si o placa video bazata pe un GPU mainstream / performance. Este vorba despre Geforce GTX 760 in varianta Hall Of Fame a celor de la Galaxy.

Am avut ocazia sa ma “joc” cu placa in cauza inca din faza premergatoare lansarii pe piata, atunci cand se afla in faza de beta. Surprinzator a fost faptul ca nu am avut nevoie de nici un mod, BIOS sau software special pentru a pune placa pe LN2 si a atinge frecvente de peste 1900MHz atat la GPU cat si pentru memoriile GDDR5. Asta inseamna ca o placa video sa fie facuta pentru overclocking, montezi tubul, reglezi tensiunile de alimentare cu un program extrem de simplu dezvoltat de Galaxy si apoi frecventele din binecunoscutul MSI Afterburner.

De mentionat programul amintit mai sus numit HOF_NVVDD care poate regla tensiunea pentru GPU, pentru memorii cat si Loadline Calibration in intervale mai mult decat suficiente. Fara software-uri facute pe genunchi si greu de folosit, limitari de tot felul precum la alte modele cu pedigree (OCP, frecventa, tensiuni, etc). Dar destul cu lauda, e timpul sa trecem mai departe si sa analizam un pic “pacientul” nostru de astazi. Mentionez ca placa de fata este un exemplar retail, nu placa in stadiul “beta” cu care m-am jucat in Shanghai.

 

_MG_7201

 

Pages: 1 2 3 4 5

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.