Eyefi primește și el acces la Cloud


aprilie 19 10:05 2014

Stire IT de ultima ora: Eyefi primește și el acces la Cloud

Eyefi este o companie care produce cardurile SD cu Wireless ce poartă același nume. Acum produsele lor au acces și la stocarea de tip cloud.

eye-fi cloud

Sistemul este construit pentru cei care doresc să captureze cele mai bune imagini cu aparatul foto, și nu doresc să se complice cu transferul între multiple dispozitive. Astfel cardurile Eyefi se introduc direct în camera foto, și permit conectarea acesteia la o rețea WiFi, iar acum și la un cont de stocare în cloud, oferit de producătorul cardului. Introducerea acestui serviciu, împreună cu Eyefi Mobi wireless SD și aplicațiile mobile Eyefi Mobi, permit organizarea și accesul la orice imagine preluată cu aparatul foto, în format original, RAW dacă este cazul, direct din contul de stocare cloud al utilizatorului.

Eyefi oferă acum o gamă de servicii complete, pe lângă abilitatea de a oferi accesul la o rețea wireless pentru orice cameră foto, trimiterea imaginilor către un singur cont centralizat care poate fi accesat ori dintr-o interfață web, ori de pe un client FTP sau din cadrul aplicațiilor mobile. Acest serviciu este binevenit, și poate economisi destul de mult timp la o ședință foto, unde mai pui că se pot evita situațiile în care camera sau cardul se defectează din cauza unui accident, toate imaginile preluate până la momentul respectiv pot fi salvate deja automat în online.

Citeste toata stirea Eyefi primește și el acces la Cloud la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.