Deezer înlătură restricțiile de timp pentru desktop și smartphone-uri, anunță noi funcții și se lansează pe Mac


aprilie 12 20:16 2014

Stire IT din Comunicatii: Deezer înlătură restricțiile de timp pentru desktop și smartphone-uri, anunță noi funcții și se lansează pe Mac

Deezer Deezer înlătură restricțiile de timp pentru desktop și smartphone uri, anunță noi funcții și se lansează pe Mac

Deezer, unul dintre cel mai mari servicii online de muzică din întreaga lume, a anunțat astăzi lansarea aplicației beta pentru utilizatorii de Mac, precum și înlăturarea restricțiilor pentru dispozitivele mobile (tablete și smartphone-uri), astfel încât streamingul este disponibil pentru toate tipurile de conturi, inclusiv cele gratuite (Discovery). Totodată, Deezer anunță și lansarea a două funcții care să te ajute să te ajute să te bucuri de melodiile favorite mai ușor și să să descoperi noi piese.

FLOW crează un post de radio propriu prin analiza bibliotecii tale muzicale, precum și a melodiilor ascultate în trecut, creând în acest fel un post de radio încărcat cu muzica favorită. FLOW nu are restricții de timp, oferindu-ti oportunitatea de a asculta muzica preferată fără întreruperi și oriunde te-ai afla.

PLAY radio combină piesele tale cu piesele recomandate de editorii Deezer. Practic, ia toate playlist-urile tale preferate și le combină cu recomandările venite din partea editorilor Deezer din întreaga lume, dându-ți astfel ocazia să descoperi noi trupe și melodii.

Aplicația Deezer pentru Mac este momentan în versiune beta și poate fi descărcată de aici. Aplicația îți permite să unești colecția ta de muzică cu cea de pe Deezer, aducând în acest mod toate melodiile într-un singur loc pentru a fi accesată de pe orice dispozitiv.

Deezer este unul dintre cele mai mari servicii online de streaming, cu 5 milioane de abonați, 16 milioane de utilizatori activi lunar (începând cu februarie 2014) și are peste 30 de milioane de piese în catalog care pot fi ascultate legal. Serviciul funcționează în peste 180 de țări, iar în România cel mai important parteneriat este cel cu Orange, care aduce unor utilizatori serviciul gratuit (cei cu abonament Panteră 44).

Citeste toata stirea Deezer înlătură restricțiile de timp pentru desktop și smartphone-uri, anunță noi funcții și se lansează pe Mac la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.