BlackBerry anunta ca ar putea opri productia de smartphone-uri. Chen: "Daca nu pot face bani din telefoane, nu am sa raman in aceasta afacere"


aprilie 10 15:16 2014

Stire IT din categoria General: BlackBerry anunta ca ar putea opri productia de smartphone-uri. Chen: "Daca nu pot face bani din telefoane, nu am sa raman in aceasta afacere"

BlackBerry ar putea renunta la productia de smartphone-uri daca aceste operatiuni raman neprofitabile si intentioneaza sa extinda serviciile pentru companii prin investitii, achizitii si parteneriate, a declarat directorul general al BlackBerry, John Chen.. Citeste toata stirea BlackBerry anunta ca ar putea opri productia de smartphone-uri. Chen: "Daca nu pot face bani din telefoane, nu am sa raman in aceasta afacere" la incont.ro.

Urmareste stirile si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.