Aproape 1% din smartphone-urile cu Android sunt Galaxy S5


aprilie 24 16:14 2014

Stire IT de ultima ora: Aproape 1% din smartphone-urile cu Android sunt Galaxy S5

Un studiu recent confirmă popularitatea explosivă a noului , asociind acestuia nu mai puţin de 0,7 procente din piaţa de Androide.

Samsung Galaxy S5

Nu este nici o surpriză faptul că a oferit spre achiziţie un nou smartphone de succes odată cu lansarea celui mai nou vârf de gamă al său. Zilele trecute, afirmam într-un material că orice producător de telefoane poate să reinventeze apa caldă în aceasă perioadă şi tot Galaxy S5 va capta întreaga atenţie a publicului. Recent lansatul HTC One M8 este o dovadă clară a acestei realităţi.

Pe data de 11 aprilie a acestui an, în 125 de ţări de pe întreg mapamondul, Samsung a făcut un efort supra omenesc pentru a-şi oferi telefonul unor pieţe cât mai numeroase. Rezultatele nu a întârziat să apară. La această oră, vânzările înregistrate de gigantul sud-coreean le-au depăşit detaşat pe cele ale Galaxy S4 la acelaşi număr de zile distanţă. Mai mult decât atât, Localytics a observat că 7 zile, între 11 şi 18 aprilie, au fost suficiente pentru ca 0,7% dintre toate aparatele cu Android să fie acum Galaxy S5.

Această performanţă este cu atât mai remarcabilă cu cât, noul vârf de gamă al celor de la Samsung, a fost lansat într-o piaţă dominată de terminale performante. Pe de altă parte, fragmentarea platformei Android continuă să fie foarte problematică la această oră şi doar astfel de aparate, care ies în faţă prin design, calitate a construcţiei şi rezistenţă la intemperii, o mai pot coagula parţial.

Citeste toata stirea Aproape 1% din smartphone-urile cu Android sunt Galaxy S5 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.