AMD Radeon R9 295X2 – Nuclear launch


aprilie 08 15:00 2014

Stire din categoria Hardware: AMD Radeon R9 295X2 – Nuclear launch

AMD Radeon R9 295X2

 

…monitorul 4K afisa deja de 20 de minute acelasi mesaj… activate the Hydra Weapon System. Sirul de caractere rosii se repeta la nesfarsit in timp ce eu montam arma. Nu trecuse mult timp dupa ce introdusesem prima oara codul corect pentru a deschide valiza metalica primita cu aproape o ora in urma de la trimisul Agentiei si monitorul high-tech o luase razna. Mai intai, o serie de artefacte verticale de diferite culori m-au facut sa ma gandesc ca avem de-a face cu un monitor defect, sau cu interferente electromagnetice…

La scurt timp dupa ce incepusera artefactele, ecranul se facuse negru si primul mesaj al zilei isi facuse aparitia…Nuclear launch detected – AMD launch imminent, mesaj urmat de sirul repetitiv de caractere “activate the Hydra Weapon System”. Sincronizarea era prea precisa pentru a fi o simpla coincidenta… monitorul 4K nu o mai luase razna pana acum si nu aveam nici un motiv sa cred ca acest comportament bizar nu avea legatura cu pachetul primit de mine…

In fond, arma avea nevoie de monitor pentru a fi controlata… exact pentru acest lucru pusesem de altfel monitorul in functiune. Bine… dupa anuntul solutiei verzi speram sa pot monta ambele arme simultan… sa am ocazia sa le pot compara… insa nu pot spune ca am fost din calea afara de mirat cand am aflat ca “Z”-ul nu este gata. Nu era prima oara cand vedeam anunturi optimiste de acest gen, pentru a fi dezamagit ulterior. De aceea, nici de aceasta data nu imi pusesem sperante prea mari in verzi. Un motiv in plus de mirare pentru momentul in care agentul secret imi inmanase valiza metalica cu sigla AMD.

Pe masura ce diverse ganduri imi zburau prin cap, asamblam platforma cu gesturi mecanice. O facusem de atatea ori pana acum incat cablurile se conectau parca singure la arma si nici nu apucasem sa imi termin sirul ideilor ca aceasta era deja montata. Simpatica bestie, mi-am zis in sinea mea inainte sa pornesc alimentarea. Apoi… am apasat pe buton.

O lumina rosie a cuprins incaperea, urmata de sunetul lichidului care circula prin conductele de racire. Hmm… bestia era mult mai silentioasa decat ma asteptasem… a fost ultimul gand pe care l-am avut inainte ca lumina rosie sa se transforme intr-o cupola uriasa care acoperea laboratorul. Sase zile mai tarziu arma functiona la parametrii maximi, iar cupola rosie ajunsese la dimensiuni gigantice, acoperind acum intreaga emisfera nordica.

 

Intro

 

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.