Yahoo! nu va mai permite conectarea pe site-urile sale prin intermediul Facebook şi Google.


martie 06 10:43 2014

Stire din categoria Internet: Yahoo! nu va mai permite conectarea pe site-urile sale prin intermediul Facebook şi Google.

Grupul Yahoo! nu va mai permite utilizatorilor de internet sa se conecteze pe site-urile sale prin intermediul conturilor create pe platformele rivale Facebook si Google, informeaza Mediafax.
„Intentionam sa cerem tuturor utilizatorilor sa acceseze serviciile noastre prin intermediul unui cont Yahoo”, a declarat o purtatoare de cuvant a grupului american.
„Apoi, butoanele care permit autentificarea prin intermediul conturilor de Facebook si Google vor fi retrase de pe toate site-urile Yahoo”, …. Citeste toata stirea Yahoo! nu va mai permite conectarea pe site-urile sale prin intermediul Facebook şi Google. la romanialibera.ro.

Urmareste stirile din Internet si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.