Un videoclip Pillar Point şi o demonstraţie tehnologică RED Epic [VIDEO]


martie 24 17:20 2014

Stire IT de ultima ora: Un videoclip Pillar Point şi o demonstraţie tehnologică RED Epic [VIDEO]

Exprimarea unor idei şi concepte interesante într-un clip muzical este realizată într-un mod mult mai eficient cu ajutorul unor camere gen .

Pillar-Point-Dreamin red epic demo tehnologie

Dacă nu aţi şti că videoclipul de mai jos este realizat cu ajutorul a unui pachet impresionant de echipamente, l-aţi aprecia probabil şi mai mult. În momentul în care aveţi în vedere utilizarea unor camere RED Epic şi a unor sisteme avansate de stabilizare a capturii pe bază de giroscop, deveniţi subit mai , scăpând un pic din vedere povestea exprimată.

Mai jos, puteţi urmări cel mai nou clip al formaţiei Pillar Point cu numele “Dreamin’”. Acesta este realizat de regizorul Jacob Krupnick şi îl are în rolul principal pe unul dintre cei mai la modă dansatori de stradă de peste ocean, Daisuke Omiya. Prezentat sub forma unui scurt metraj, acest clip întruchipează contrastul dintre viaţa oamenilor obişnuiţi de pe străzile din New York şi un artist pasionat de dans şi mişcări acrobatice.

Este capturat cu o cameră 5K RED Epic folosind un sistem de stabilizare Mōvi. Fapt evidenţiat şi în multe dintre filmele recente de la Hollywood, camerele RED capturează secvenţe cu plajă dinamică foarte mare, fiind în acelaşi timp perfecte pentru filmări în slow motion. O cantitate importantă din efortul implicat în acest clip este detaliată într-un material al celor de la Wild Combination:

Citeste toata stirea Un videoclip Pillar Point şi o demonstraţie tehnologică RED Epic [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.