SlideWeather afiseaza informatii despre vreme intr-un mod elegant in LockScreen-ul iOS 7


martie 14 07:20 2014

Stire IT din categoria Gadgets: SlideWeather afiseaza informatii despre vreme intr-un mod elegant in LockScreen-ul iOS 7

  SlideWeather este un mod disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, el fiind gandit in principal pentru cei carora le place sa afiseze informatii despre vreme in Springboard-ul propriilor iDevice-uri. Mod-ul schimba textul slide to unlock cu…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea SlideWeather afiseaza informatii despre vreme intr-un mod elegant in LockScreen-ul iOS 7 la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.