MSI aduce la CeBIT un ultrabook de gaming cu monitor 3K


martie 10 15:00 2014

Stire IT de ultima ora: MSI aduce la CeBIT un ultrabook de gaming cu monitor 3K

Următoarea generaţie de ultrabook-uri va pune accent pe display-uri HiDPI. Dacă nu era evident până acum, ne confirmă acest trend la CeBIT, cu un uktrabook de gaming cu monitor 3K.

ultrabook msi GS60_Ghost_02

Săptămâna aceasta se desfăşoară la Hanovra un nou târg de tehnologie cu numele de CeBIT. Deşi acesta nu este la fel de important precum IFA de exemplu, această realitate este cauzată de accentul pe soluţii business şi enterprise care domină evenimentul. Chiar şi în aceste condiţii însă, de multe ori mai scapă pe la standuri şi câteva jucării noi dedicate utilizatorilor obişnuiţi.

În acest caz, este vorba de un altfel de laptop de gaming cu rezoluţie 3K” href=”http://playtech.ro/2013/msi-anunta-primul-laptop-de-gaming-cu-rezolutie-3k/” target=”_blank” rel=”tag”>ultrabook al celor de la MSI. Acesta este de fapt un sistem de gaming ultracompact, fără a fi foarte mic. Are un monitor 3K – un display de 15,6 inci, configurabil cu o rezoluţie de până la 2880 x 1620 pixeli. În acelaşi timp, se încadrează în 2 kilograme fără câteva grame şi 1,95 centimetri grosime. Arată impresionant, fără a fi ostentativ. Acesta este unul dintre primele sisteme portabile care va veni cu noua generaţie de GPU-uri de la NVIDIA, pe arhitectură Maxwell, motiv pentru care ar trebui să se comporte exemplar cu cele mai multe jocuri moderne. Cum se întâmplă de obicei în cazul unor astfel de sisteme, configuraţia internă depinde foarte mult de client, opţiunile de upgrade fiind foarte variate.

Cu preţuri între 1600 şi 2000 de euro, noul MSI GS60 Ghost Pro poate fi achiziţionat cu procesoare până cel mai recent Intel Core i7 şi WiFi 802ac. Partea de stocare poate fi asigurată de două hard disk-uri sau, în funcţie de buget, două SSD-uri în Super RAID.

Primele astfel de sisteme vor fi livrate începând cu luna viitoare, atât în Europa, cât şi în Asia sau America.

ultrabook msi GS60_Ghost_04

Citeste toata stirea MSI aduce la CeBIT un ultrabook de gaming cu monitor 3K la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.