Mozilla renunţă la “Firefox for Metro”, din lipsă de interes


martie 17 10:35 2014

Stire IT de ultima ora: Mozilla renunţă la “Firefox for Metro”, din lipsă de interes

Din cauza faptului că nu există prea mulţi dornici să folosească interfaţa Modernă sau Metro din Windows 8, a renunţat la “Firefox for Metro”.

metro mozilla firefox-windows-8

Lansată deja de câţiva ani, interfaţa Metro din Windows 8 ar fi trebuit să genereze suficient de mulţi fani printre utilizatori încât să motiveze dezvoltatorii să creeze aplicaţii optimizate. Acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate că există deja câţiva jucători importanţi din domeniul software care au făcut tranziţia la noul tip de interfeţe opimizate pentru touchscreen, se pare că cei mai mulţi dintre noi nu le folosesc. Cel puţin acestea sunt argumentele Mozilla, care a anunţat zilele trecute că va renunţa să mai lucreze la o versiune de Firefox optimizată pentru interfaţa Metro din Windows 8 şi Windows RT.

Printr-o postare pe blogul oficial al companiei, informaţia a fost confirmată de Jonathan Nightingale, Vicepreşedinte Mozilla. Motivul principal invocat este numărul mic de utilizatori care testau şi ofereau feedback pentru versiunile beta ale programului. ,,În fiecare zi, de exemplu, milioane de oameni testează pentru desktop, dar nu am văzut niciodată mai mult de 1000 de utilizatori activi pe zi în mediul Metro.”

Nightingale a fost dispus să accepte posibilitatea creșterii, la un moment dat, a numărului de aplicaţii Metro şi de utilizatori. Până atunci, însă, proiectul Firefox for Metro va fi închis.

Citeste toata stirea Mozilla renunţă la “Firefox for Metro”, din lipsă de interes la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.