Logitech Ultrathin Touch Mouse, un nou mouse versatil


martie 29 00:01 2014

Stire IT de ultima ora: Logitech Ultrathin Touch Mouse, un nou mouse versatil

Logitech Ultrathin Touch Mouse este cel mai nou mouse al producătorului, care se poate conecta la mai multe dispozitive simultan.

LogitechT630_2

Logitech Ultrathin Touch Mouse este un dispozitiv interesant, în primul rând pentru că este vorba de un mouse cu suprafață de tip touch, este foarte subțire și încape ușor în orice compartiment al genții pentur laptop sau ultrabook, și pentru că se poate conecta simultan la mai multe dispozitive.

Transferul de date se face prin Bluetooth și se poate selecta dispozitivul activ doar cu ajutorul unui singur buton. Mouse-ul dispune de un acumulator intern ce se încarcă direct de la portul USB, iar Logitech spune că doar 1 minut de încărcare este suficientă pentru utilizarea acestuia încă două ore. Probabil dacă portul USB alimentează mouse-ul cu 1.5V, cum sunt unele porturi USB 3.0, acest lucru este posibil.

Logitech Ultrathin Touch Mouse este disponibil pe culorile alb și negru, având și denumiri diferite, T631 și respectiv T630 pentru fiecare culoare. Prețul acestuia este măricel, aproximativ 359 Lei, preț recomandat, însă pentru specificațiile pe care le oferă pare justificat.

LogitechT631_4

Logitech T630_3

Citeste toata stirea Logitech Ultrathin Touch Mouse, un nou mouse versatil la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.