LG G Flex primește update la Android 4.4 KitKat în Coreea de Sud


martie 28 08:06 2014

Stire IT din Comunicatii: LG G Flex primește update la Android 4.4 KitKat în Coreea de Sud

LG G Flex LG G Flex primește update la Android 4.4 KitKat în Coreea de Sud

În cadrul testului lui LG G Flex am notat drept minus sistemul de operare Android 4.2.2 care rulează acum pe smartphone-ul curbat al sud coreenilor, dar mă așteptam să vedem cât mai curând vești cu privire la o actualizare, mai ales după veștile din ultimele zile.

LG a început deja actualizarea la cea mai recentă versiune în Coreea de Sud, dar ne așteptăm ca actualizarea să ajungă și în Europa în curând. Cea mai importantă noutate pe care actualizarea o aduce este integrarea caracteristicii Knock Code, o nouă metodă de securizare care împarte ecranul în patru zone (cadrane) și care permite crearea unui pattern de deblocare prin apăsarea de la două până la opt ori în cadranele respective.

De asemenea, au fost aduse îmbunătățiri kitului Bluetooth Car și opțiunii care împarte ecranul în două zone de lucru, au fost aduse diverse îmbunătățiri mai mici și au mai fost rezolvat o serie de alte bug-uri.

Citeste toata stirea LG G Flex primește update la Android 4.4 KitKat în Coreea de Sud la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.