Google ne aduce aminte că multe telefoanele sunt Powered by Android


martie 29 11:00 2014

Stire IT de ultima ora: Google ne aduce aminte că multe telefoanele sunt Powered by Android

Printr-o mutare neaşteptată, cei de la Google au decis să oblige toţi partenerii de hardware să introducă sigla Powered by Android la pornirea aparatelor.htc one m8 galaxy s5-one-powered-by-android-branding

Poate părea un detaliu greu de crezut, dar se pare că este cât se poate de adevărat. O nouă decizie a gigantului din Mounain View se va manifesta pe smartphone-ul vostru cu Android din momentul în care aţi făcut update de firmware. Cel puţin aceasta va fi realitatea pe toate telefoanele ale căror producători îşi doresc să includă aplicaţiile şi serviciiile Google. În imaginea de mai sus fenomenul este sesizat pe un şi un .

La prima vedere este o urmare clară a faptului că foarte mulţi dintre noi, ce rulează Android pe mobil, nu ştiu că al lor aparat are vreo legătură cu compania lui Larry Page. Logica acestei situaţii stă în personalizările agresive ale interfeţei standard de către parteneri OEM. Este ca şi cum s-a declanşat o campanie de promovare pentru cel mai popular sistem de operare destinat telefoanelor şi tabletelor.

Dacă veţi vedea Powered By Android pe ecranului de pornire al noului vostru gadget, înseamnă două lucruri. Rulaţi o versiune recentă a SO-ului, minim KitKat şi aveţi foarte puţine reclame sau deloc ascunse prin experienţa de utilizare.  Cei mai mulţi dintre noi vor trece cu vederea acea siglă desprinsă de pe display-ul unui HTC G1, primul Nexus adevărat. La fel de mulţi vor mai fi învătaţ deva astăzi.

Google Powered By Android

Citeste toata stirea Google ne aduce aminte că multe telefoanele sunt Powered by Android la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.