Google Glass devin mai “purtabili”. Vor fi disponibile modele Ray Ban și Oakley


martie 25 08:12 2014

Stire IT din Comunicatii: Google Glass devin mai “purtabili”. Vor fi disponibile modele Ray Ban și Oakley

 Google Glass devin mai “purtabili”. Vor fi disponibile modele Ray Ban și Oakley

Primele modele Google Glass au fost criticate pentru aspectul prea geek pe care îl impuneau. Google a luat aminte, acum câteva luni a anunțat că ochelarii Google vor fi disponibil în noi rame, iar astăzi, aflăm dinspre Luxottica, grupul din spatele brandurilor Ray-Ban și Oakley, că cele două companii s-au pus de acord pentru dezvoltarea unui nou tip de Google Glass, mai apropiat de cerințele publicului larg.

“Prima colecție generată din acest parteneriat va combina tehnologia high-end cu un design avangardist, oferind cel mai bun stil, calitate și performanță”, arată comunicatul emis astăzi de către Luxottica.

Luxxotica este lider în proiectarea, fabricarea, distribuția și vânzările premium, de lux și sport de ochelari, cu branduri în portofoliu precum Ray-Ban și Oakley. „Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Google și suntem mândri de a seta din nou ritmul industriei de ochelari, așa cum am fost în cei 50 de ani de excelență, a declarant Andrea Guerra, Chief Executive Office la Luxottica.

Cele două companii vor stabili o echipă de experți pentru proiectarea, dezvoltarea și producerea ochelarilor Google, iar la acest proiect vor lucra dezvoltatori de tehnologie, designeri de modă și experți în industria de ochelari.

Citeste toata stirea Google Glass devin mai “purtabili”. Vor fi disponibile modele Ray Ban și Oakley la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.