AMD FirePro R5000 primește certificări din partea celor mai prestigioși dezvoltatori de aplicații CAD din industrie


martie 03 17:40 2014

Stire it de ultima ora: AMD FirePro R5000 primește certificări din partea celor mai prestigioși dezvoltatori de aplicații CAD din industrie

AMD anunță că placa video remote AMD FirePro R5000 a fost complet testată și certificată de către Autodesk®, Bentley®, Dassault Systèmes și Siemens PLM, oferind soluții grafice profesionale sigure și la distanță, in Cloud. AMD FirePro R5000 este o soluție grafică remote single-card certificată pentru numeroase aplicații ale acestor producători de software CAD/CAE/CAM. Fiind o… Citeste toata stirea it AMD FirePro R5000 primește certificări din partea celor mai prestigioși dezvoltatori de aplicații CAD din industrie la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.