Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci


februarie 07 22:19 2014

Stire IT din Comunicatii: Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci

Astăzi au început Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, iar pentru a ține pasul cu cele mai noi rezultate atunci când sunteți departe de televizor am făcut o listă cu cele mai utile aplicații pentru cei care folosesc sistemul de operare Android.

sochi 2014 Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci

Jocurile de Iarnă de la Soci se desfășoară în intervalul 7 – 23 februarie 2014 și sunt televizate în exclusivitate de TVR. Peste 90 de țări din întreaga lume vor evolua la 15 discipline pentru câștigarea a 100 de medalii de aur, iar în tricoul României vor participa peste 24 de sportivi.

Pentru aceia dintre voi care folosesc platforma Android și care nu pot sta tot tipul lipiți de ecranele televizoarele am descoperit câteva aplicații cu care puteți fi la curent cu tot ceea ce se întâmpla acolo. Am făcut o selecție a câtorva aplicații (unele oficiale) care oferă cele mai ample inormații.

Sochi 2014 Results (free)

sochi 2014 results 150x150 Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la SociEste aplicația oficială pentru a urmări evenimentele sportive care au locul în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci. Se fac niște setări inițiale care pot fi oricând modificate ulterior și care includ limba și tară de origine, pentru ce anume să primești notificări push (medalii obținute de țară, medaliile obținute de atleții preferați, rezultate ale competiției etc), 5 sporturi preferate, atleții favoriți și sincronizarea cu rețelele sociale twitter și facebook.

După ce s-au făcut setările în aplicație găsim informații despre program (pe zile), medaliile câștigate de fiecare țară, detalii despre fiecare ramură de sport (program, informații despre sportul respectiv, știri, fotografii și video unde este cazul), informații despre fiecare atlet în parte și se pot achiționa bilete pentru cei care vor să participe.

Este disponibil chiar și un tab denumit Shop, de unde se pot achiziționa suveniruri, accesorii, haine, mascote, produse pentru casă, copii sau animale. Livrarea, din câte am înțeles din informațiile publicate în aplicație se poate face și din România, cu o livrare estimată între 10 zile și 30 de zile.

Sochi 2014 Guide (free)

sochi 2014 guide 150x150 Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la SociSochi 2014 Guide este aplicația oficială pentru turiștii care vor să participe la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, dar ea poate fi utilă și celor care nu ajung în Rusia pentru acest eveniment sportiv. Se setează câteva date inițiale, între care limba cu care se va folosi aplicația, țara de origine, ora locală și ce notificări se vor primi.

Apoi, taburile din stânga oferă următoarele informații: evenimentele zilei în curs și ale zilelor următoare – cu tot ceea ce se întâmplă în cadrul Jocurilor Olimpice și nu doar cele sportive oficiale, avem harta cu ștafeta torței olimpice (încheiată deja), știri și fotografii, locuri – arene sportive, zone pentru mers pe jos și de relaxare și multe alte locuri care pot fi văzute în Soci, o zona pentru achiziția de tichete, un ghid pentru spectatori (cu informații despre mijloace de transport, aeroport, ceremonii, evenimente publice, cazare și multe altele), iar în penultimul tab găsim același magazin online pe care îl găsim în aplicația de mai sus, din care se pot cumpăra diverse obiecte, accesorii sau haine

Sochi 2014 WOW (Wireless Olympic Snow)

sochi 2014 wow 150x150 Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la SociAplicație dezvoltată de Samsung, sponsor mondial al JO de Iarnă, oferă date actualizate de la competițiile sportive. Conform unui comunicat de presă emis de Samsung România acum ceva timp, “aplicația Public WOW le oferă fanilor sportului acces gratuit și în timp real la știrile de la competiții, inclusiv programele actualizate a probelor, cele mai recente rezultate oficiale, numărul de medalii și statistici ale jocurilor”.

Sunt oferite informații din toate cele 15 sporturi de iarnă de la Soci într-o interfață vizuală plăcută și captivantă, se poate încărca imagini și text pentru a fi împărtășite cu alți utilizatori, se poate crea o comunitate globală și sunt furnizate tutoriale pentru fiecare sport care să aducă utilizatorii mai aproape de entuziasmul JO de Iarnă.

La momentul redactării acestui material aplicația nu era accesibilă, afișând o eroare de rețea și pe datele 3G și pe conectivitatea Wi-Fi.

Medal Alert (free)

sochi 2014 medal alert 150x150 Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la SociCu Medal Alert avem informații stricte despre medaliile obținute în cadrul Jocurile de Iarna Olimpice de la Soci. Odată setate ramurile de sport preferate și echipa favorită, de fiecare dată când se câștigă o medalie veți fi notificat. În ecranul de start al aplicației apare calendarul cu evenimentele zilei.

theScore (free)

theScore 150x150 Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la SociAplicația theScore te ține la curent, în mod obișnuit, cu cele mai noi rezultate din mai multe sporturi, iar un update recent a adăugat o secțiune dedicată Jocurile Olimpice de Iarnă. Acolo ai cele mai recente rezultate de la fete sau de la baieții, o secțiune de știri care acoperă cele mai recente evenimente, precum și o caracteristică denumită Medal Alert, care te va alerta atunci când o medalie este câștigată, de către cine și la ce eveniment.

Mai pot fi descoperite și alte aplicații utilizând căutarea Sochi 2014 în Google Play. Vom reveni și cu un top al aplicațiilor pentru platforma iOS.

foto via Sochi.ru@Photos

Citeste toata stirea Top 5 aplicații pentru Android care te țin la curent cu noutățile de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.