Scentee – sistemul de notificări pe bază de miros e disponibil global


februarie 03 09:18 2014

Stire IT de ultima ora: Scentee – sistemul de notificări pe bază de miros e disponibil global

Chiar dacă au existat multe încercări de revoltuționare a modului în care primim notificările, este diferit prin faptul că e accesibil.

scentee gadget livrare

Ideea din spatele Scentee nu este nouă. De foarte mulţi ani, diverşi giganţi din domeniul tehnologic au încercat să asocieze o nouă dimensiune experienţei cinematografice, materializată prin miros. Deşi în acest caz particular nu ne referim la un sistem atât de performant, gadgetul de mai sus vă oferă cu diverse arome.

Ca de fiecare dată, astfel de produse sunt lansate în prima fază într-un teritoriu restrâns, în acest caz, Japonia. Din fericire, deja ne aflăm în a doua etapă a distribuţiei, motiv pentru care Scentee poate fi comandat din orice colţ al mapamondului şi livrat la uşă. Ca urmare, după ce aţi accesat site-ul producătorului, preferabil prin intermediul Google Translate, având în vedere că este în japoneză, contra sumei de 35 de dolari vă puteţi comanda aparatul conectabil la orice smartphone sau tabletă cu iOS 7+ sau Android 4.0+.

Pentru România, livrarea este calculată la 30 de dolari, dar trebuie să nu uitaţi că mai aveţi nevoie şi de dozele frumos mirositoare, cu aromă de cafea, lavandă, trandafir, rozmarin sau căpşuni. Acestea costă cinci dolari bucata.

Dacă e să fim serioşi, un astfel de gadget este clar un moft. Partea bună este că are o valoare de cadou incredibilă, nu-i așa?

Citeste toata stirea Scentee – sistemul de notificări pe bază de miros e disponibil global la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.