Samsung, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, inaugurează două clase SMART la Timișoara și Iași


februarie 10 14:40 2014

Stire it de ultima ora: Samsung, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, inaugurează două clase SMART la Timișoara și Iași

Samsung Electronics România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, inaugurează, la începutul acestei săptămâni, două noi clase digitale pentru elevii Liceului Pedagogic „Carmen Sylva” (Timișoara, 10 februarie) și pentru elevii care studiază în cadrul Colegiului „Costache Negruzzi” (Iași, 11 februarie). Cele două noi clase digitale fac parte din proiectul „Smart Classroom”, inițiat anul trecut. Prima… Citeste toata stirea it Samsung, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, inaugurează două clase SMART la Timișoara și Iași la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.