Panasonic anunţă două noi terminale rezistente din seria Toughpad


februarie 25 16:50 2014

Stire IT de ultima ora: Panasonic anunţă două noi terminale rezistente din seria Toughpad

Trecând peste dorinţa celor de la Panasonic de a clasifica aceste aparate ca fiind tablete mici, cu o diagonală de 5 inci, noile dispozitive din seria  sunt telefoane.

panasonic toughpad fz-x1 fz-e1

În trecut, au fost vreo două instanţe separate în care am atras atenţia asupra faptului că Panasonic a renunţat să mai producă telefoane. Dacă cele două dispozitive de mai sus din reprezintă o dovadă a unui fapt, acela este că au revenit asupra deciziei.

Toughpad FZ-E1 şi FZ-X1 sunt două telefoane aproape identice la capitolul hardware care se diferenţiează prin platforma software utilizată. Primul funcţionează pe Windows Embedded 8 Handheld, în timp ce al doilea, FZ-X1 rulează Android 4.2.2.

În rest, vorbim de un display LCD de 5 inci cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Fiecare dintre ele are 2GB RAM, o memorie internă de 32GB şi posibilitatea extinderii acesteia prin carduri MicroSD. Dispozitivele suportă cele mai noi standarde de comunicaţii, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, HSPA+, WCMA, EV-DO, 3G şi LTE. Nu lipeşte un modul de localizare compatibil cu GPS şi GLONASS sau tehnologia HD Voice. Au o cameră principală de 8 megapixeli şi una frontală de 1,3 megapixel. Bateria este cel mai impresionant element din ecuaţie, cu o capacitate de 6200 mAh. Acesta ar trebui să vă ofere 14 ore de utilizare continuă şi până la 1000 de ore de standby.

Ca în cazul tuturor gadgeturilor din seria Toughpad, cele de mai sus se laudă cu câteva certificări, MIL-810G, IP65 şi IP68. Acestea ar trebui să vă ofere confortul psihologic că, la aproximativ 1300 de dolari pentru un smartphone fără metale preţioase, măcar îl puteţi da de pământ sau scufunda sub apă.

Citeste toata stirea Panasonic anunţă două noi terminale rezistente din seria Toughpad la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.