iOS 7 LockScreen Weather – un widget inedit pentru afisarea de informatii despre vreme in LockScreen


februarie 02 12:00 2014

Stire IT din categoria Gadgets: iOS 7 LockScreen Weather – un widget inedit pentru afisarea de informatii despre vreme in LockScreen

  iOS 7 LockScreen Weather este un widget publicat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afisa informatii despre vreme direct in LockScreen, exact precum puteti vedea in imaginea de mai sus. Informatiile despre vreme sunt…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea iOS 7 LockScreen Weather – un widget inedit pentru afisarea de informatii despre vreme in LockScreen la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.