Într-o reclamă oficială, HTC M8 devine “noul HTC One”


februarie 27 10:35 2014

Stire IT de ultima ora: Într-o reclamă oficială, HTC M8 devine “noul HTC One”

Cu toate că este numele folosit în etapa de dezvoltare a noului vârf de gamă HTC, acum aflăm că respectivul va rămâne la numele de HTC One.

htc m8 htc one 2014

În prima etapă, multiple zvonuri au confirmat târgul internaţional de tehnologie de la Barcelona, ca fiind contextul perfect pentra lansarea noului vârf de gamă al companiei taiwaneze. Nu a durat mult şi cei de la HTC au început să trimită invitaţii către diverse publicaţii de IT pentru a confirma data de 25 martie ca fiind ziua lansării şi oraşele Londra şi New York ca reprezentând locaţia pentru două evenimente ce vor avea loc simultan.

Dupâ câteva ironii postate pe Twitter la adresa noului Galaxy S5, astăzi HTC a publicat pe YouTube un clip menit să crească interesul pentru viitorul său vârf de gamă. Această metodă de promovare prin teaser-e vine după ce anul trecut s-a demonstrat în numeroase instanţe, inclusiv una cu Robert Downey Jr. în rolul principal, că HTC are un handicap major la capitolul marketing.

Tonul clipului este unul umoristic, iar metoda în care este descris ,,complet ” este una foarte drăguţă. Un tânar om de ştiinţă începe să vorbească cu entuziasm despre viitorul smartphone, ţinându-l în mână şi gesticulând cu pasiune, în timp ce gura sa şi aparatul din mână sunt mascate de pătrăţele.

Citeste toata stirea Într-o reclamă oficială, HTC M8 devine “noul HTC One” la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.