Innovation Labs 2.0: Start la înscrieri pentru startup-uri!


februarie 13 16:10 2014

Stire IT de ultima ora: Innovation Labs 2.0: Start la înscrieri pentru startup-uri!

Startup-urile reprezintă un subiect „la modă” de multă vreme și este foarte bine că se întâmplă așa e un semn că tot mai mulți tineri au curajul să aibă idei și inițiativă. Innovation Labs este un nou program anunțat, ajuns la ediţia a doua.

Innovation Labs 2.0

Innovation Labs 2.0 este un program de pre-accelerare adresat studenţilor şi tinerilor profesionişti care îşi doresc să pună bazele propriilor startup-uri în tehnologie.

Indiferent dacă aveți o echipă deja formată ori sunteți în căutarea uneia, vă puteți găsi loc în program. Ideea cu care vă înregistrați ar trebui încadrată într-una din direcţiile pe care se concentrează această ediţie Innovation Labs 2.0: Internet of Things, Big Data sau Digital Life.

Înscrierile sunt deschise până la data de 26 februarie pentru Bucureşti şi până la 6 martie pentru Cluj-Napoca. Formularul de înscriere este disponibil online la adresa 2014.innovationlabs.ro/register.

Innovation Labs 2.0 este organizat de TechLounge cu sprijinul Orange şi Microsoft şi va debuta cu două evenimente de tip hackathon, de 24 de ore fiecare, care vor avea loc pe 1-2 martie la Bucureşti şi pe 8-9 martie la Cluj-Napoca. În cadrul fiecărui hackathon se formează sau se consolidează echipele ce vor propune şi dezvolta ideile de afaceri, alături de mentori, iar la final vor fi selecţionate cele mai bune 26 de echipe (16 din Bucureşti şi 10 din Cluj), care vor intra în programul de pre-accelerare.

Programul are o durată de 3 luni, timp în care echipele perioadă în care echipele selectate vor fi îndrumate de diverși profesionişti din industrie.

Citeste toata stirea Innovation Labs 2.0: Start la înscrieri pentru startup-uri! la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.