Google a fost somat să își mute construcția secretă din portul San Francisco


februarie 04 16:00 2014

Stire IT de ultima ora: Google a fost somat să își mute construcția secretă din portul San Francisco

Anul trecut, au circulat o serie de zvonuri legate de o construcție Google amplasată pe o barjă în portul San Francisco.

Google San Francisco

Acea construcție se spunea că ar putea fi un datacenter conceput de Google să funcționeze pe apă, ultimele propuneri spunând că respectiva clădire ar putea servi drept un showroom mobil. Nu s-a aflat nici până acum despre ce este vorba, însă se pare că Google nu deține drepturi de construcție în portul San Francisco, iar autoritățile s-au sesizat în această privință. Să fie oare de vină și publicitatea gratuită pe care i-au făcut-o lui Google toate publicațiile de profil? BCDC, San Francisco Bay Conservation and Development Commision au transmis companiei că trebuie să mute barja respectivă din golful San Francisco pentru că nu are permis valid pentru construcție în acea zonă.

”Tocmai am primit o scrisoare de la San Francisco Bay Conservation and Development Commision și o analizăm”, a declarat un purtător de cuvânt Google într-o convorbire cu TechCrunch.

Rămâne de văzut scopul în care Google are nevoie de o barjă plutitoare atât de mare și care este scopul acesteia. Atâta vreme cât nu este gonit din golful San Francisco, mai avem o șansă să ne satisfacem curiozitatea.

Citeste toata stirea Google a fost somat să își mute construcția secretă din portul San Francisco la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.