E-Boda Revo R70, o nouă tabletă de 7 inci a companiei românești


februarie 18 16:00 2014

Stire IT de ultima ora: E-Boda Revo R70, o nouă tabletă de 7 inci a companiei românești

E-Boda Revo R70 este cea mai recentă tabletă lansată de compania românească și vine la un preț mai mult decât decent.

E-Boda Revo R70

E-Boda Revo R70 este o tabletă de 7 inci echipată cu un procesor Allwinner A31s, un procesor Quad-Core ce rulează la 1.2 GHz, o memorie RAM de 1 GB și un procesor grafic cu 8 nuclee, PowerVR SGX544 MP2. Memoria internă este de 8 GB și poate fi upgradată cu încă 32 GB cu ajutorul unui card microSD. Ecranul are o rezoluție de 1024×600 pixeli, și este unul capacitiv în 5 puncte. Camera frontală are 0.3 megapixeli iar cea principală, 2 Megapixeli. Suportă conexiune 3G doar cu ajutorul unui dongle USB și deține porturi HDMI, microUSB și conexiune WiFi și Bluetooth.

Sistemul de operare este Android 4.2, nu este cel mai nou, însă cu siguranță nu va dezamăgi nici un utilizator. Greutatea tabletei este de 303 grame iar grosimea ei de 9 mm. Specificațiile sunt decente, este suficient de ușoară și subțire pentru a fi purtată în geantă și este comodă de ținut în mână pentru lectrua unei cărți sau vizionarea serialelor preferate în drum spre și de la serviciu.

Acum, așteptările noastre ar trebui să fie ceva mai limitate, având în vedere că prețul E-Boda Revo R70 este de doar 399 lei, pe site-ul oficial și în magazinele retail în care se comercializează.

E-Boda Revo R70 4

E-Boda Revo R70 3

E-Boda Revo R70 2

E-Boda Revo R70 1

Citeste toata stirea E-Boda Revo R70, o nouă tabletă de 7 inci a companiei românești la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.